Kundaklayan kişi hakkında son dakika gelişmesi

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni kundaklayan Mehmet Ali Aligül mahkemedeki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Savcı bu karara kısa sürede itiraz etti. 7'nci Sulh Ceza Mahkemesi hakimi savcının bu itirazını reddetti

KADIKÖY'DE Müjdat Gezen Sanat Merkezi 20 Şubat Pazartesi günü saat 01.30 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklamıştı. Olayla ilgili 39 yaşındaki Mehmet Ali Aligül Sancaktepe’deki evinde gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden Aligül'ün evli ve 4 çocuk babası olduğu, servis şoförlüğünün yanında Sigorta Acentalığı da yaptığı öğrenildi.
 
KUNDAKÇI: TELEVİZYON PROGRAMINDA MÜJDAT GEZEN’E KIZIP YAPTIM"

Poliste verdiği ifadesinde yaklaşık 15 gün önce bir televizyon programına katılan Müjdat Gezen’in Abdülhamid’in torunu hakkında konuşmalarını beğenmediğini anlatan kundakçı Mehmet Ali Aligül "Onun hakkında ileri geri konuştu. Bu sırada stüdyodan da gülüşme sesleri geliyordu. Bu olay kafama takıldı. Yaptığım olayı bu nedenle gerçekleştirdim" dedi.

"TEK BAŞIMA YAPTIM"

Polisteki ifadesinde olayı tek başına yaptığını söyleyen Mehmet Ali Aligül, "Olay gecesi 23.00 sıralarında tek başına evden çıktım. Evdekilere, biraz dolaşıp geleceğimi söyledim. Dışarı çıktıktan sonra önce bir benzin istasyonuna giderek elimdeki pet şişeye benzin aldım. Olay yerine geldim. Elimdeki benzini binanın dış çephesine döktükten sonra ateşe verdim" dedi.

"EVİME DÖNÜM UYUDUM, PİŞMANIM'

Olay sırasında binanın boş olduğunu düşündüğünü söyleyen kundakçının  "Alevler etrafı sarınca oradan ayrıldım. Evime döndüm. Hiçbir şey olmamış gibi yatıp uyudum. Pişmanım" dediği öğrenildi.

23 Şub 2017 - 19:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber