Köpek balığı oltaya takıldı

GAZİPAŞA’DA müzik öğretmeni olan amatör balıkçı Emrah Metin'in oltasına, gece avlandığı sırada bir köpek balığı takıldı.

Balığın yaklaşık 150 kilo ağırlığında olduğunu belirten Metin, balığın boyunun da 2.5 metre olduğunu söyledi. Köpek balığının Gazipaşa'nın 10 kilometre açığında avlanırken oltasına takıldığını belirten Metin, şöyle konuştu: "Kendime ait küçük tekne ile avlanırken oltama ağır bir cisim takıldı. Yanımdaki arkadaşlarımla oltanın ağır bir şeye takıldığını fark edince galiba içi dolu bu çuval gibi bir şey sandık. Güçlükle çekebildiğimiz oltanın ucunda kocaman köpek balığını görünce önce korktuk. Yaklaşık bir saat uğraştıktan sonra köpek balığını güçlükle teknemize çıkarabildik ve teknemizi limana çektik." Gece yarısı limana getirilen köpek balığı, vatandaşların ilgisini çekti.

#

02 Ağu 2012 - 05:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber