Konaklı’da görkemli açılış

ALANYA Halk Eğitim Merkezi ve Konaklı Belediyesi iş birliği ile düzenlenen dikiş nakış kursu dönem sonu sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Konaklı Yılmaz Mobilya’da düzenlenen konaklı belediye başkanı Abdullah sönmezin ev sahipliğini yaptığı açılışa Payallar Belediye başkanı Abdullah Öztürk, Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Coşkunsu, okul müdürleri ve kalabalık halk topluğu katıldı. Saygı duruşu istiklal marşının okunmasıyla başlayan etkinlik Konaklı Menderes İlköğretim Okulu öğrencilerinin zeybek oyunu gösterileriyle devam etti. Açılış konuşmasını Alanya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Coşkunsu yaptı. Coşkunsu, “Bu yıl dikiş nakış el becerileri ile ilgili Alanya’da toplam 56 kurs açtık, bu kurslarımızla bin 400 hanım kardeşimize yaygın eğitim hizmeti verdik. Bu gün Konaklı belediyesi işbirliği ile açmış olduğumuz dikiş nakış kursu sergisinin açılışı için buradayız. Kursumuzda başarı gösteren 45 kursiyerimize sertifikalarını vereceğiz. Kendilerini kutlarız. Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez’e her konuda destek verdikleri kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

#

22 May 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber