Kızlarpınarı'na talip oldu

Kızlarpınarı Mahallesi Muhtar Adayı Musa Çelik, mahallesinin gerekli hizmeti alamadığını söyleyerek adaylığını açıkladı

- Yasin ARAZ DOĞUP büyüdüğü mahallesine hizmet için muhtar adayı olduğunu belirten Çelik, "Bilindiği gibi mahallemiz adını tarihi Kızlarpınarı'ndan yani, çeşmesinden alıyor. Tarihi kökleri çok eskilere dayanan mahallemiz muhtarlık anlamında maalesef gerekli hizmeti alamadı. Mahallemiz basit bir muhtarlık anlayışıyla bugünlere geldi. Değişim prensibiyle yola çıkmış bulunuyoruz. Bu sebeple değişim ve değiştirmenin tam zamanıdır diyoruz. Temel ilkemiz mahallemizi, mahallelilerle yönetmek. Bu sebeple mahallemizin her ferdi bizim için önemli. Mahallemizin derdi, sıkıntısı, bizim derdimiz, acımızdır. Muhtar seçildiğimde 500 civarında sandalye, masa, tabak, çatal, kaşık, gibi emtialar alınarak bunlar muhtarlığımıza demirbaş olarak kaydedilecek ve mahallemizin hizmetine ücretsiz olarak sunulacak. Bunlarla birlikte ücretsiz çadır hizmeti verilecek. Yerel yönetimle koordineli olarak mahallemizin sorunları halk toplantılarıyla anında gerekli mercilere ulaştırılacak. Sorunların çözümü noktasında takipçi olunacak. Mahallemizin tarihi kimliğinin ön plana çıkarılması amacıyla kültür etkinlikleri yapılacak. Bu konuda tarihi çeşmemiz sembolümüz olacak. Mahallemizin yoksulları tespit edilerek ihtiyaçlarının temini noktasında hassas olunacak. Gerektiğinde kamu kurumlarında mahallemizle ilgili görüşler alınacak. Bunlar anında mahallelilerimizle paylaşılıp onların görüş ve önerileri alınacak. Özetle, Kızlarpınarı Mahallesi'ni birlikte yönetmeye talibim" dedi.

06 Mar 2014 - 00:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

hsyn - muhtarlık yolunda başarılar diler ..hayırlara vesile olmanı dilerimm..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Mart 00:38

Çorum Haber