Kısırlık raporu alan babaya nafaka şoku

Kısır olduğunu ve 2 çocuğun kendisinden olmadığını öğrenince eşine boşanma davası açtı

MAHKEME yine de kadına 2 çocuk için aylık 200 lira nafaka ödenmesine hükmetti Manisa'da yaşayan ve 2 çocuğu bulunan M.A.'nın (45), üçüncü çocuğunun olmaması nedeniyle yaptırdığı sperm testi sonucunda kısır olduğu anlaşıldı.Çocukların kendisinden olmadığını öğrenince yıkılan M.A., eşine boşanma davası açtı. Manisa'da Mermerciler Sitesi'nde çalışan M.A. 9 yıl önce G.A. (39) ile hayatını birleştirdi. 2004 yılında görücü usulüyle evlendiği eşinden Fatma isimli kızı, 2007 yılında ise Hüseyin adında oğlu dünyaya geldi.M.A., eşinden üçüncü çocuğunu doğurmasını istedi. Tüm çabalara rağmen eşi hamile kalmayınca karı koca arasında huzursuzluk başladı. M.A., karısından üçüncü çocuk için tedavi olmasını istedi. G.A., hamile kalamamasının nedeninin kendisinde olduğunu söylemesi üzerine şüphelenen M.A., Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne giderek sperm analiz testi yaptırdı.
Rapor sonucunda kısır olduğu ortaya çıkan M.A., eşi G.A.'ya boşanma davası açtı. Çocukların başkasından olduğunu iddia eden M.A., "Üçüncü çocuğu istedim ama baktım olmuyor. Eşime tedaviye gidelim üçüncü çocuğu yapalım dedim. Eşim de sorunun bende olduğunu söyledi. Sperm testi yaptıracağımı söyleyince de 'Kısırlık raporu getirmezsen şaşarım' dedi. Bunun üzerine iyice şüphelendim. Çıkan rapor sonucunda "Geçmişte ve gelecekte çocuğunuz olamaz" denilerek kısır teşhisi konulunca aldatıldığımı anladım" dedi.

AYLIK 200 LİRA NAFAKA ÖDEYECEK

Çocukların kendisinden olmadığını öğrendikten sonra Manisa 1. Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtığını anlatan M.A., "Raporları sunmama rağmen mahkeme iki çocuk için aylık 200 lira tedbir nafakası ödememe karar verdi. Aldatılmış olan benim, para ödeyecek benim" diyerek karara isyan etti.

09 Eki 2013 - 10:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber