Kılıçdaroğlu kardeşi hakkında ilk kez konuştu!

NTV'de soruları yanıtlayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun partiden neden ihraç edildiğini de açıkladı

CHPGenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun kendisi hakkında yaptığı açıklamalar hakkındaki soruları yanıtlayarak kardeşinin partiden ihraç edilme sebebini de açıkladı. 
Kılıçdaroğlu, ”Kardeşim küçük bir çocuk değil illa benim siyasi görüşümü desteklemesi gibi bir durum yok. Ama bizim bir belediyemiz Didim Belediyesi Didim’e olağanüstü hizmetler veriyor. Didim’de iki yüksek bina var bunların yıkılması lazım. O binaların sahipleri parayla insan satın alıp bize saldırtmanın yollarını arıyorlar. Cebine para koyup çık şunu yap diyorlar. Onların etrafındaki insanlara bakın göreceksiniz o müteahhidin yandaşları” dedi. 
CHP Lideri, ”Kardeşinize de o insanlar tarafından para verildiğini mi söylüyorsunuz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: 
”Benim ne söylediğimi siz de anladınız herkes de anladı. O nedenle belediye başkanıma bir daha sadece o değil soyadı Kılıçdaroğlu olan kim olursa olsun yakın uzak akrabam bir belediyeye gidip çıkar amaçlı bir öneri götürüp veya bana şunu verin dediği anda kapının önüne koyun dedim. Benim düşüncelerimi benim kardeşim beğenmeyebilir ama birisi cebine para koydu ve çık bunu söyle dedi ve söylediyse kimse kusura bakmasın alır kapının önüne koyarız. Bunun kardeşlikle ilgisi yoktur bunun temeline ahlak yatar.”

09 Ara 2016 - 16:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber