Kılıçdaroğlu: Her türlü desteğe hazırız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İktidar, ülkemizin, akılcı, bilimsel, sürdürülebilir ve milli bir terörle mücadele politikasına ihtiyacı olduğunu vakit geçirmeksizin kabul etmek zorundadır. Bu bağlamda Cumhuriyet Halk Partisi olarak teröre karşı mücadelede her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu, bir kez daha vurguluyorum." ifadesini kullandı

KILIÇDAROĞLU, İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin yaptığı  açıklamada, Beşiktaş’ta gerçekleşen menfur terör saldırılarının, Türkiye  Cumhuriyeti'nin güvenliği için özveriyle ve sorumlulukla görev yapan emniyet  teşkilatını hedef aldığını belirtti. 
Saldırılarda şehit düşen polislerin ve sivil vatandaşların yasını  tuttuğunu, saldırıyı yapanları ve saldırının arkasındaki karanlık güçleri ise  lanetlediğini ifade eden Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: 
"İktidar, ülkemizin, akılcı, bilimsel, sürdürülebilir ve milli bir  terörle mücadele politikasına ihtiyacı olduğunu vakit geçirmeksizin kabul etmek  zorundadır. Bu bağlamda Cumhuriyet Halk Partisi olarak teröre karşı mücadelede  her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu, bir kez daha vurguluyorum. 
Nereden gelirse gelsin, tüm terör saldırılarının faillerinin ve  arkalarındaki karanlık güçlerin; vatandaşlarımızın birlik, beraberlik, dayanışma  kararlılığı karşısında ezileceğine duyduğum sonsuz inançla aziz şehitlerimize  Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin aileleri  ile emniyet teşkilatımıza ve iki mensubunu saldırılarda şehit veren Beşiktaş  Jimnastik Kulübümüze başsağlığı dileklerimizi iletiyorum."

11 Ara 2016 - 09:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber