Kenan Sofuoğlu’ndan ‘Altın elbiseli adam’ paylaşımı

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, trafik kazasında hayatını kaybeden ‘Altın elbiseli adam’ olarak bilinen Barkın Bayoğlu için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu

MİLLİ motosikletçi Kenan Sofuoğlu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde dün gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybeden Barkın Bayoğlu için instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Sofuoğlu, ‘Altın elbiseli adam’ olarak bilinen Bayoğlu’nun bugün düzenlenecek cenaze törenine bazı testler yapmak üzere İtalya’da bulunduğundan dolayı katılamayacağını bildirdi. Sofuoğlu, sosyal medya hesabından şu satırları paylaştı: “Bugün ekibim ile İtalya’da yapmakta olduğumuz testlerden ötürü Barkın abinin cenaze törenine katılamayacağım. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum”.
Bayoğlu’nun cenazesi Çengelköy Mezarlığı içindeki Kerem Aydınlar Camii’nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Çengelköy Mezarlığı’na defnedilecek.

26 Tem 2017 - 16:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber