Kadın teröristler böyle yakalandı

Kadın teröristlerin yakalanma anının görüntüleri ortaya çıktı

İZMİR Emniyet Müdürlüğü'nün terör ve istihbarat ekiplerinin 4 gün önce düzenlediği operasyonda, Suriye'de eğitim aldıktan sonra kente bombalı eylem için gelen kadın terörist S.B. ile kendisine yardım ve yataklık yaptığı öne sürülen yanındaki N.M. isimli kadının, yolcu otobüsünden indikleri sırada yakalandığı anın görüntüleri ortaya çıktı.İzmir'de bombalı saldırı olabileceğine yönelik istihbarı bilgi üzerine çalışmalarını yürüten Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, iki kadın teröristin isimlerini saptadı. Kadın teröristlerini kente yolcu otobüsüyle geleceklerinin öğrenilmesi üzerine İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde önlem alındı. Kadın teröristler, yolcu otobüsünden indikleri sırada düzenlenen operasyonla yakalandı. Kadın teröristlerin yakalanma anın görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde iki kadının metroda, kafede ve markette polis tarafından takip edildikten sonra yakalandığı anlaşıldı. Gözaltına alınan teröristlerin tanınmamak için başörtü ve şapka takmaları da güvenlik kameralarına yansıdı. İki kadın terörist çıkarıldıkları mahkemece 'Silahlı terör örgütü üyesi olmak ve örgüt adına faaliyet yürütmek' suçlamasıyla tutuklanmıştı.

10 Ara 2016 - 09:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber