İstedikleri kalabalığı toplayamadılar

Saat 11.00'da Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde toplanarak Kışanak'ın gözaltına alınmasını protesto etmeyi planlayan HDP, toplanma saatine dakikalar kala aradığı kalabalığı bulamadı

DİYARBAKIRLILAR, HDP'nin 'Gültan Kışanak için toplanıyoruz' çağrısına kulak asmadı. 
VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI, GÖSTERDİ YASAĞI HATIRLATILDI 
Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alınması gerekçe gösterilerek yapılan toplanma çağrılarına vatandaşların itibar etmemesini istedi. Valilik, kentte her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin daha önce yasaklandığını da anımsattı.

26 Eki 2016 - 11:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber