İşte bakan işte başkan

1999 yılından beri Alanya'yı yöneten ve AKP tarafından ismi "Alanya Adayı" olarak açıklanan Sipahioğlu'na muhteşem bir tanıtım töreni düzenlendi. Törene, "Hasan Ağabey bizim büyüğümüz" diyen AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı

-Alper KUTAY
ALANYA Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, 12 Temmuz 2009'da transfer olduğu AKP'den 30 Mart yerel seçimleri öncesi aday gösterilirken, siyasi yaşamında 5. adaylık sürecine girdiği bir dönemde yapılan aday tanıtım töreninde duygusal anlar yaşadı. Konuşmasını, aday adayları Güney, Müftüoğlu ve Başak ile beraber yapan Sipahioğlu, "Biz Alanya'yız, gücümüz buradan geliyor" dedi.

'KÖYLERE ÇOK GİDERİM'

Büyükşehir Yasası nedeniyle seçilebilmesi için artık köylerden de oy alması gereken Sipahioğlu, kendisi için "Köye gitmez" diye laf çıkarıldığını, ancak 1983'ten beri sorununu çözmediği hiç bir kesim olmadığını belirtti. Sipahioğlu, "Eksiklerin faturası şahsıma aittir. Başarı belediye personelinin, ekmeğini suyunu paylaşan Alanya halkınındır. Yeni dönemde de ele ele vereceğiz” dedi. l 9'DA

NE DEDİLER?

'Güney asla unutulmaz'
Sipahioğlu'nun aday tanıtım töreninde konuşan ve hizmet aşkıyla yandıklarını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, “Bizim partide makam mevki için siyaset yapılmaz. Böyle düşünenler kısa sürede yok olup gittiler. Eski ilçe başkanı Hüseyin Güney kardeşimin partiye hizmetleri asla unutulmaz" dedi.
Dün akşam saat 18.00’de Alanya Kültür Merkezi’nde başlayan ve tam iki saat süren Alanya Belediye Başkan Adayı Tanıtım Töreni’ne; Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, İl Başkanı Mustafa Köse, Alanya Belediye Başkan Aday Adayları Hüseyin Güney, Kuddusi Müftüoğlu ve Mustafa Başak, bölge milletvekilleri Gökçen Enç ve Sadık Badak ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı da katıldı. Törende bir konuşma yapan AKP İlçe Başkanvekili Menderes Haymanalı, “Bu salonda birlik, beraberlik, teşkilatçılık, her şeyden önce kardeşlik var. Makamlar bir gün miadını doldurur. Şimdi gecemizi gündüzümüze katarak Alanya, Antalya ve Türkiye için daha fazla çalışma vaktidir. Alanya'da Hasan Sipahioğlu, Antalya'da Menderes Türel ile istikrarı sürdürmek tek arzumuz. Alanya'da eşsiz bir beraberlik kuran aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Aramıza fitne fesat karıştırmak isteyenlere rabbim fırsat vermesin inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

27 Oca 2014 - 00:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

alanya sevdalısı - biz alanyayıyız diyenler alanyayı mahelle yapıp muratlarına erdiler alanya halkı sandıkta hesabını sorar kumpasçıları gönderecek inşallah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ocak 00:04

Çorum Haber