İşte 20 Şubat 2017 on numara çekiliş sonuçları

20 Şubat 2017 on numara çekiliş sonuçları açıklandı. On numara çekilişi şuan haberimizde. Geçtiğimiz hafta 3 kişiyi hayallerine kavuşturan on numarada bu hafta hangi şanslı numaralar çıkacak? Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan 20 Şubat On numara çekiliş sonuçlarına çekilişin hemen ardından haberimizden ulaşabilirsiniz

20 Şubat 2017 on numara çekiliş sonuçlarına şanslı numaraların belli oldu.. Şans oyunları severlerin heyecanla beklediği on numarada bu hafta şanslı numaralar hangileri oldu? Bu hafta hayallerine kavuşan kişi veya kişiler kimler olacak? Talihli il veya ilçeler hangileri olacak? 20 Şubat 2017 On numara çekiliş sonuçları! -MPİ bilet sorgula-
On Numara 20 Şubat 2017 çekiliş sonuçları:

04 09 12 15 17 19 26 28 29 32 33
35 40 42 45 46 52 55 59 65 69 76

On Numara Nasil Oynanir ?

On numara boş bir on numara kolonunun alınıp 1 den 80 e kadar olan rakamlardan 10 adet rakamın seçilmesi şeklinde oynanır. Her kolonda 10 tane rakam seçmek gerekmektedir.
Boş bir kuponda A kolonundan E kolonuna kadar toplamda 5 adet boş kolon bulunmaktadır. Bir kolon oynamak istediğimizde A kolonunundan 10 adet rakam seçeriz. Çekilişte 22 top çekilir. Şansımızı artırmak istersek diğer kolonları da oynayabiliriz.
On numara kolon ücreti 1 TL dir. Oynadığımız her kolon için 1 TL ücret öderiz.

On numara oyunun Özellikleri

İdaremizce 06.08.2002 tarihinden itibaren yeni bir on-line Sayısal Oyun daha oynatılmaya başlatılmıştır.
On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.
İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır. (Rıdvan Turşak / İHA)
On Numara oyunu çekilişleri haftada bir kez Pazartesi günleri yapılmaktadır. On Numara oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,
Hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ile 6 ve 7 bilenlerin ikramiyelerini bayiler,
8 ve 9 bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve MPİ Şubeleri,
10 bilenlerin ikramiyeleri Genel Müdürlükçe ödenmektedir.
On Numara oyununda dağıtılacak olan ikramiye miktarı, o hafta elde edilen hasılattan belirlenmektedir. Çekilen numaraları bir grupta bilen çıkmaması halinde, bu grup için ayrılan ikramiye bir üst gruba ait ikramiyeye eklenmektedir. Ancak, çekiliş yapılan hafta 10 bilen çıkmaz ise bu grubun ikramiyesi bir sonraki hafta 10 rakamı bilenlere dağıtılmak üzere devredilmektedir.
On Numara oyununa 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar, kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.
On Numara oyununda, çekiliş tarihinden itibaren 1 (bir) yıl içinde ibraz edilmeyen ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve ödenmez.
On Numara oyunundan elde edilecek gelir, İdaremizin diğer tüm oyunlarında olduğu gibi kanunlarla belirlenen faaliyetlere kaynak olarak aktarılmaktadır. Bunlar; Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu, Türkiye'nin Tanıtımı, Olimpiyat Oyunları ile Savunma Sanayii Destekleme Fonu'dur.

20 Şub 2017 - 22:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber