İsrail ile Almanya arasında ziyaret krizi

İsrail’de temaslarda bulunan Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in Organisation Breaking the Silence örgütü ile de görüşmek istemesi diplomatik krize neden oldu

İSRAİL'DE bulunan Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, İsrail hükümetinin yerleşim birimleri politikasını eleştirmekle tanınan Organisation Breaking the Silence örgütü ile de görüşmek istedi. Söz konusu sivil toplum örgütü ile görüşeceğini açıklayan Gabriel’in geri adım atmamasına karşılık olarak İsrail Başbakanı Netanyahu, Gabriel’le öğleden sonra planlanan görüşmesini iptal etti. İptal iki ülke arasında yeni bir diplomatik krize neden oldu.

25 Nis 2017 - 19:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber