'ISA, Alanya'yı gösterdi'

Güneşin eksik olmadığı Alanya’da sörf tutkunları dalgaları kovaladı

Erkan UYSAL

DÜN hava sıcaklığının 18, deniz suyu sıcaklığının ise 17 derece olduğu ilçede beş Alanya Sörf Team üyesi sörf yaptı. Sahilde bulunan vatandaşlar ve turistler uzun süre sörf yapanları izledi. Bu arada güneşli havayı fırsat bilen bazı turistler ise güneşlenmeyi tercih etti. Alanya Sörf Team üyesi Mehmet Ali Soy, fırtına sonrası güneşli havayı değerlendirdiklerini söyledi. Soy, "Dalgalar sörf yapmaya çok müsait. Bir hafta önce Karadeniz ve İstanbul'dan sörf yapan gruplar Alanya'ya gelmişlerdi. Onlarla hep beraber sörf yapmıştık. Alanya artık sörf konusunda ulusal ve uluslararası alanda tanındı. Alanya, uluslararası sörf sitelerinde çok güzel bir sörf spotu olarak adlandırılmaya başlandı. Uluslararası Sörf Federasyonu (ISA) Türkiye'yi sörf yapılabilen ülkeler arasında kabul etti. ISA bunun yanında Türkiye'de sörf yapılabilecek en güzel noktalardan birisi olarak da Alanya'yı gösterdi" dedi.

#

14 Şub 2013 - 00:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber