İP’den 23 Nisan mesajı

İŞÇİ Partisi (İP) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir basın bildirisi yayınladı.

Türk halkın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Kurtoğlu, “Her ulusal bayramımız kutlanırken Büyük Milletimizin bitmez tükenmez coşkusunu gören Emperyalist devletler başta ABD, AB ve yerli işbirlikçileri derin endişe ve üzüntüye kapılıyorlar. Ülkemizi bölüp parçalamak hedeflerinden bir türlü vazgeçemeyen bu şer ittifakı her seferinde hüsrana uğruyor. Milletimizin birlik ve dirliğinin çimentosu olan bu milli günlerimizi ve söylevlerimizi ortadan kaldırmak unutturmak için her fırsatta yeni tuzaklar kuruyorlar. Son olarak kurtuluş savaşımızın başlangıcı kabul edilen19 Mayıs Atatürk ‘ü anma Gençlik ve Spor bayramı etkinliklerinin programları daraltılmış, Atatürk‘ün gençliğe hitabesi ve okullarda söylenen andımızın kaldırılması yolunda adımlar atılmıştır. Bu saldırılar sonunda cumhuriyet devriminin bir çok sosyal, kültürel, ekonomik kazanımları kaybedilmiş ülkemiz bölünüp parçalanma süreçlerine sokulmuştur. Bu girişimler milletimiz ve yurtsever gençliğimizin şiddetli tepkisi rağmen hız kesmemiştir. Ulusal bayramlarımızı ve değerlerimizi her türlü saldırıya göğüsleyip defederek sonsuza kadar devletimizle birlikte yaşatabilmek, kaybettiğimiz cumhuriyet kazanımlarını daha güçlü şekilde yeniden inşa edebilmek için acilen milli hükümet programı etrafında birleşerek milletimizin iktidar olması gerekmektedir” dedi.

#

23 Nis 2012 - 00:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber