İmzalar Köseoğlu’na verilecek

BARBAROS Azakoğlu İlköğretim Okulu Aile Birliği’nin başlattığı ‘Okuluna sahip çık’ kampanyası ile toplanan imzalar bugün saat 11.00’de Alanya Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu’na teslim edilecek.

Alanya Barbaros Azakoğlu İlköğretim Okulu’nun bir kısmının 2012-2013 eğitim öğretim yılında imam hatip okullarının orta bölümüne dönüştürülerek okulda eğitimin ikili olarak devam edecek olmasına Okul Aile Birliği Yönetimi isyan etmiş ve eğitimdeki başarının düşeceğini endişesi ile ‘Okuluna sahip çık’ isimli imza kampanyası başlatmışlardı. Okul Aile Birliği Yönetimi “Alanya için önemli bir tarihe sahip Barbaros Azakoğlu İlköğretim Okulu zaten 57 kişilik sınıflarda kendine yetemiyor. Çocuklarımızın geleceği için sen de bir imzayla destek ver” yazılı döviz ile vatandaşları kurulan stantta imza atmaya davet etmişti. Daha önceki açıklamasında “Okulun öğrenci velilerine bu konudaki fikirleri sorulmuş mudur?” diye soran Okul Aile Birliği Başkanı Ercan Çatal, 3 gündür okul önünde kurulan stantta toplanan imzaları bugün saat 11.00’de Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu’na teslim edeceklerini ifade etti.

#

02 Ağu 2012 - 05:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber