'İhaleye katılabiliriz'

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Kerim Aydoğan, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Emişbeleni Beldesi'nde 238 dönüm arazi için 19 Eylül'de yapacağı ihaleye katılmak için çalışma başlattı.

Gıda Sitesi Projesi'nin uygulanması konusunda ortak çalışma yaptıkları işadamlarıyla bir toplantı yapacaklarını açıklayan Aydoğan, "İşadamlarımız, bu bölgeye Gıda Sitesi kurulması için çaba sarf ediyorlar. Projesi bulunan Gıda Sitesi'nin kurulması için 238 dönüm araziyi satın almak istiyoruz. İşadamlarıyla ortak konsensüs oluşturacağız. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor" dedi. "VATANDAŞI İKNA EDEMEDİK" Oda başkanlığına seçildiği ilk günlerde Emişbeleni'ne Gıda Sitesi Projesi'nin kurulması yönünde çalışmalara başladıklarını ifade eden Aydoğan, "236 dönüm arazinin tahsisi için 17 ayrı kurumdan görüş aldık, sadece Emişbeleni Belediyesi'nden bu olumlu görüşü alamamıştık. Emişbeleni Belediye Başkanı Nurettin Uludağ'ın, bölgede vatandaşları ikna edememesi nedeniyle tahsis onayını vermemişti. Uludağ'ın da kendine göre haklı tarafları vardı. Biz vatandaşa, 'Bu araziyi boşaltalım. Ev ve seralarınızı yapalım, ya da size Gıda Sitesi'nde dükkanlardan birini verelim' teklifi yaptık ama onu kabul etmediler. Vatandaşlar ikna edilseydi, şuanda proje inşa edilmeye başlayacaktı" şeklinde konuştu. "İYİ PROJE ÜRETMİŞİZ" Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın satışa çıkardığı 238 dönüm arazinin Küçük Sanayi Sitesi ve Ticaret Alanı olarak planlandığını ifade eden Aydoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Bölgeye Gıda Sitesi kurulmasına ilişkin çalışma yaptık. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, bu bölgeyi Gıda Sitesi Projesi'ne uygun olarak satışa çıkarıyor. Bu da bizim ALTSO Yönetimi olarak iyi çalışmalar yaptığımızı da gösteriyor"

#

11 Tem 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber