İBB'den demokrasi nöbetçilerine tam destek

Gerçekleştirilen hain darbe girişimine karşı 15 Temmuz gecesinden itibaren İstanbul’un en kritik merkez, cadde ve sokaklarında demokrasi nöbeti tutan genci, yaşlısı, kadını ve çocuğu ile yüz binlerce İstanbullunun acil gıda gereksinimleri İBB Mobil Büfeler aracılığı ile sağlanıyor

İBB'den demokrasi nöbetçilerine tam destek
Haber albümü için resme tıklayın

MOBİL Büfeler 3 milyon İstanbulluya ulaştı İBB Lojistik Destek Merkezi’nin demokrasi nöbeti boyunca devam edecek gıda ikramlarında şimdiden 3 milyon İstanbulluya ulaşıldı Her biri ortalama 30 bin kişi kapasiteli Mobil Büfeler, halkın en yoğun şekilde toplanarak birlik ve beraberlik mesajları verdiği Kısıklı, Kartal, Atatürk Havaalanı, Vatan Caddesi, Taksim Meydanı, Sütlüce ve Saraçhane’de 24 saat boyunca halkla birlikte nöbet tutuyor. Başta su, çay ve çorba olmak üzere çeşitli ikramlarda (konserve, sandviç, kek, ekmek, meyve suyu vb.) bulunan İBB Mobil Büfeler, halkın gıda gereksinimlerinde yerinde çözüm üretiyor.
Mobil Büfeler demokrasi nöbetinde
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sabit noktaların yanı sıra İstanbul’un tüm ilçelerinde demokrasi nöbeti, tutan halka da hizmet götürüyor. Mobil Büfeler ve Panelvan araçlar 24 saat boyunca ilçe ilçe gezerek gerek sivil halka, gerek belediye birimlerine gerekse emniyet mensuplarına ikramlarda bulunarak destek sağlıyor.
Mobil Büfeler, şehit ailelerinin de yanında Acil durumlar dışında yol bakım çalışmaları ya da hava muhalefeti nedeniyle trafikte kalan sürücüler, hastanelerin acil servislerindeki vatandaşlar ve büyük organizasyonlar için de gıda hizmet veren İBB Mobil Büfeler, vatan uğruna canını feda eden şehitlerimizin ailelerini de unutmuyor. Mobil Büfeler, şehit cenaze evlerinde de hazır bulunarak şehit aileleri ve taziye için gelenlere ikramlarda bulunuyor.
Mobil Büfeler ayrıca 15 Temmuz gecesinden bu yana Haseki araştırma Hastanesi, Adli Tıp Kurumu, Edirnekapı Şehitliği, Fatih Camii, AKOM gibi noktalarda da tüm sivil halka ve görevli tüm personele hizmet verdi.

Mobil Büfeler ihtiyaç duyulan her yerde
Gerektiğinde “yardım dağıtım istasyonları” na dönüştürülmek üzere tasarlanmış ve içerisinde mikrodalga fırından derin dondurucuya kadar her türlü mutfak ekipmanının bulunduğu minibüslerden oluşan Mobil Büfeler; olağanüstü durumlarda, sosyal etkinliklerde, hastane, köprü, gezi alanları, sahil şeritleri gibi pek çok alanda hizmet sunuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kısa sürede her yere ulaşabilen pratik hizmet araçları Mobil Büfeler aracılığıyla İstanbulluların ihtiyaç duyduğu her yere 7 gün 24 saat hizmet götürüyor.

22 Tem 2016 - 12:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber