HSYK Başkanvekili Yılmaz'ın mutlu günü

HSYK Başkanvekili Yılmaz'ın oğlu dünyaevine girdi. Genç çiftin nikah cüzdanını Adalet Bakanı Bozdağ verdi

HSYK Başkanvekili Mehmet YIlmaz'ın oğlu Ömer Yılmaz, Ecem Eser ile dünyaevine girdi.Bolu'da bir otelde düzenlenen düğün törenine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpak, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar ve yüksek yargıdan çok sayıda davetli katıldı.Genç çiftin nikah cüzdanlarını Adalet Bakanı Bekir Bozdağ verdi.Bozdağ, düğünün hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Rabbim birlikte ihtiyar, birlikte bahtiyar etsin inşallah. Hayırlı evlatlar, uzun ömürler nasip etsin. Sayın Cumhurbaşkanımız ne diyor, 'Bir olur garip olur. İki olur rakip olur. Üç olur denge olur. Dört olur bereket olur. Beş olur Allah kerim olur.' Biz diyoruz ki, bir olup garip olmasın. İki olup rakip de olmasın. Denge olsun. Bereket olsun. Allah her daim korusun. Rabbim inşallah size arzu ettiğiniz hayırlı evlatları nasip eder." şeklinde konuştu.Bozdağ, konuşmasının ardından nikah cüzdanını genç çifte taktim etti.

29 Nis 2017 - 23:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber