"Her zaman gurur duyduk"

Mevlüt Çavuşoğlu'nun Dış İşleri Bakanı olmasının ardından Hüseyin Güney konuyla ilgili açıklamalarda bulundu

AVRUPA Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu'nun yeni 62. Hükümet’te Dış İşleri Bakanlığı'na getirilmesi, Alanya'da büyük sevinçle karşılandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, konuya ilişkin açıklamasında, “Sayın Bakanımız, bugüne kadar gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında çok önemli başarılara imza attı. Bugüne kadar verilen her görevi başarıyla yerine getirmesi Dış İşleri Bakanlığı gibi çok önemli bir göreve getirilmesinde önemli rol oynadı. Sayın Bakanımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok başarılı olacağına inancımız tamdır. Yöremizden çıkan bir insanın böylesine önemli görevlere getirilmesi bizleri onurlandırmıştır” dedi.

30 Ağu 2014 - 00:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber