'Herkes istediği partiye oy versin'

Bingöl’de halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP’nin Güneydoğu Anadolu’da baskı ile oy toplamaya çalıştığını ve -Meclis’e giremezsek kriz çıkar- tehdidini savurduğunu ifade ederek, "Müsterih olun, hiçbir şey yapamazlar. Herkes gitsin, istediği partiye oy versin" diye konuştu

Seçim sonuçları ne olursa olsun çözüm sürecinin bundan etkilenmeyeceğini de ekleyen Erdoğan, "Çözüm süreci bunlarla başlamadı ki bunlarla bitsin" dedi.Erdoğan'ın konuşmalarından satırbaşları şöyle:

-Bu toprakların hafızası, millete yapılan haksızlıkları unutmadı.

- "Bu toprakların hafızası, millete karşı yapılan hiçbir haksızlığı unutmadı. Bu ülkede 1932’den sonra dünyaya gelenler minarelerden sadece ‘Tanrı uludur’ sözünü duydular. Rahmetli Menderes’ten sonra ezan aslıyla okundu….Dün Menderes’i iftiralarla mahkeme önüne çıkarmışlardı, bugün benzer bir oyunu ’altın klozet kapağı’ gibi bahanelerle bizim için yapmaya çalışıyorlar. Hemen cevabını verdik. Millet boşuna ‘çarkçı Kemal’ demiyor. Bu millete yutturamazsınız. Her defasında olduğu gibi bu defada çark etti. Ama ’Yarabbi şükür’ deyip yalanlarına devam ediyor.

"PENSİLVANYA VE HDP BİRLİKTE"

Yarabbi şükür diyerek yoluna devam ediyor. Ana muhalefetin genel başkanı çıkmış paralel örgütün gazetesine şunu diyor "Tek parti dönemi bundan daha iyiydi" Bunlar daha düne kadar birbirlerine neler söylüyordu.

Bu paralel örgüt her zaman darbecilerin yanında yer aldı. o Pensilvanya'daki zat ne dedi: Başörtüsü fürüattır. İnziva için Amerika'ya gitti. "Taksim bizim Kabemiz" diyenin bunlardan ne farkı var. İnziva için Amerika'ya gidenle Taksim'i Kabe olarak görenleri nerede buluşturuyorsun Yarabbi? Bunların aslı bozuk.

"KÜRT'Ü KÜRT'E ÖLDÜRDÜLER"

-Bunlar varlıklarını, darbecilere borçlu. Terör örgütünün partisinin başındaki zat ne dedi: Dökülün sokağa. 50 kişi öldü mü? Bunlar Kürt'ü Kürt'e öldürdü.

-Çıkmış sözde 200 Aydın bunlar karanlık. Bu partiye destek veriyor. Diyanet Kürtçe Kur'an-ı Kerim meali bastırdı. Diyor ki 1 tane bastırdı. Yalanı ortaya çıktı.

-Bunlar nasıl ben Müslümanım diyor? İmam - Hatipleri, Diyanet'i, Din dersinin kaldıracağım diyor.

- Mardin’de ’Müslümanım’ diyor. Tamam da Müslüman Diyaneti, din derslerini, İmam Hatip Liselerini kapatır mı? Dağda, mağaralarda Zerdüştlük dinini öğreten nasıl Müslüman oluyor

"ELİNİZE GÖZÜNÜZE DURSUN"

-Savcımızı şehit eden teröristler bunları destekliyor. Paralel örgüt, darbeci Doğan medyası, eşcinseller, ermeni lobisi hepsi bunları destekliyor.

-Diyarbakır'da çocukları dağa kaçırılan anneleri arazözle su sıkarak kaçırdılar. Hani siz kadına saygılıydınız?

-Hakkari'ye havaalanı yapıyoruz. Terör örgütünün siyasi partisi diyor ki "Neden yapıyorsunuz? Bundan zenginler faydalanıyorlar." Eline gözüne dursun. Benim milletim her şeyin farkında.

03 Haz 2015 - 17:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber