HDP'den vekiller kaçtı iddiasına cevap

HDP Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen, HDP Şırnak  Milletvekili Faysal Sarıyıldız ve HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer'in haklarında  hazırlanan fezlekeler nedeniyle yurt dışına "kaçtığı" iddialarına ilişkin,  "Arkadaşlarımız resmi olarak yurt dışı etkinliklere katılmaları için  görevlendirilmiştir." dedi

BAZI basın organlarında Sarıyıldız ve Hezer'in haklarında hazırlanan  fezlekeler nedeniyle yurt dışına "kaçtığı" iddialarının yer alması üzerine HDP  Şırnak MilletvekiliSarıyıldız, twitter hesabından yurt dışında olduğunu  doğrulayarak, "Sizin dahi Cizre vahşetinde anlatmaktan imtina ettiğiniz hakikati  dünyaya anlatmak için yurt dışındayım" paylaşımında bulundu.
 Hezer ise bu iddialar üzerine sessiz kalmayı tercih etti. 
"Parti görevlendirdi" 
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan HDP Parti Sözcüsü  Ayhan Bilgen, Sarıyıldız ve Hezer'in diğer milletvekilleri ile birlikte yurt  dışında çeşitli temaslarda bulunduklarını söyledi.
 Bilgen, "Diğer arkadaşlar temasları bittiği için döndüler.  Arkadaşlarımız resmi olarak yurt dışı etkinliklere katılmaları için  görevlendirilmiştir. O etkinliklere katılıyorlar." diye konuştu. 
 Ankara'da 17 Şubat'taki saldırıyı gerçekleştiren teröristin taziyesine  giden HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer hakkında "dokunulmazlığının kaldırılması"  istemiyle fezleke hazırlanırken, HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız  hakkında da çeşitli iddialardan dolayı fezlekeler bulunuyor.

20 May 2016 - 12:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber