‘Hayvanlara sahip çıkalım’

HAYVANSEVERLER, Demirtaş’ta bulunan köpek barınağına yiyecek ve mama yardımında bulundu.

Alanya’da bir grup hayvansever, Demirtaş beldesindeki köpek barınağını ziyaret etti. Ziyaret sırasında hayvanseverler tarafından toplanan gıda ve mamalar barınak yetkililerine teslim edildi. Hayvansever Tülay Avcı, yaptığı açıklamada, aralıksız olarak köpek barınağına yardım ettiklerini belirterek tüm vatandaşların buraya yardım etmesini istedi. Avcı, pet shoplara gidip hayvan alan vatandaşlara seslenerek, "Oraya vereceğiniz paralarla burada bekleyen hayvanlara yardımda bulunun" dedi. Barınakta çok sayıda hayvan olduğunu belirten Avcı "Vatandaşlarımız ilk önce burayı ziyaret etsin, ondan sonra karar versinler" diye konuştu. Ziyaret esnasında küçük çocukların barınaktaki köpeklerle oynaması dikkatlerden kaçmadı.

#

11 Mar 2013 - 00:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

murat öz - .can dostlarımızı unutmayan bu vefalı gönül dostu insanlara hayatları boyu sağlık mutluluk ve bol başarı dileklerimle birlikte saygılarımı sunuyorum ..güzel insanlar allah gönlünüze göre versin hep mutlu olun

böyle önemli bir konuyu doğa ve tabiata verdiği önemle kaleme alan haber sitenizide tebrik ediyor tüm insanlara örnek olmasını diliyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Mart 00:53

Çorum Haber