Gündeme oturan darp dehşeti!

İstanbul Beşiktaş’ta gaspçı tarafından öldüresiye darp edilen ve ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri sonrası Türkiye’nin gündemine oturan genç kadını İHA görüntüledi

BEBEK'TE yaşlı bir kadına bakıcılık yapan K.A. isimli kadın, işten çıkıp otobüs durağına yürürken Küçükbebek Dere Sokağı’nda A.Ş. isimli şahıs tarafından dövülerek gasp edilmişti. 15 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşen olayın güvenlik kamarası görüntüleri gaspçı dehşetini gözler önüne sermiş, olay Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Herkesin konuştuğu o hemşireyi İHA görüntüledi. Sabah işe giderken saldırıya uğradığı sokaktan geçen K.A., bir süre arkadaşı ve güvenlik görevlisiyle sohbet etti. Açıklama yapmaktan kaçınan K.A., “Lütfen çekmeyin” diyerek uzaklaştı. Genç kadının cezaevinde olan ve 6 yıl 8 ay ceza alan zanlının cezasını az bulduğu ve hedef haline gelmekten korktuğu için konuşmaktan kaçındığı öğrenildi.

PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Genç hemşire K.A.’nın ise olaydan sonra psikolojisinin bozulduğu ileri sürüldü. K.A.’nın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre, genç kadının yolda yürürken korktuğu ve sürekli arkasına baktığı öğrenildi. Basın mensuplarına konuşmak istemeyen K.A.’nın olay anını tekrar yaşamaktan korktuğu belirtildi.

İKİ KADINI DAHA GASP ETMİŞ

 Polis soruşturmasını sırasında şüpheli A.Ş.’nin daha önceden iki kadını daha aynı bölgede darp ederek gasp ettiği ortaya çıktı. Emniyet Müdürlüğüne çağırılan yaşları 30-40 arasındaki iki kadının şüpheli A.Ş.’yi kendilerini darp edip çantalarını çalan kişi olarak teşhis ettikleri ortaya çıktı. Son kurban K.A.’nın da şüpheli A.Ş.’yi kendisine gösterilen 7 kişi içinden teşhis ettiği öğrenildi. Polis şüpheli A.Ş. ile ilgili 3 ayrı kadının çantasını gasp etmek suçundan işlem yaptı. Şu anda Metris Cezaevi’nde bulunan şüphelinin 3 ayrı gasptan yargılanacağı belirtildi.

İŞTE DEHŞET ANLARI

06 Şub 2014 - 09:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber