Güçlü Türkiye Cem Özdemir'i de korkutunca 'Hayır' kampanyasına başladı

Sürekli Türkiye aleyhinde konuşan ve Türkiye karşıtı işler yapmaya devam eden sözde Ermeni iddialarına destek veren Almanya Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir'i de Güçlü Türkiye korkusu sardı

ALMAN Yeşiller Partisi Eş Genel Başkanı Cem Özdemir, terör yuvası haline gelen Nazi Almanyası'na yaranmak için Türkiye'nin kaderini değiştirecek ve daha da güçlendirecek olan 16 Nisan Anayasa Değişiklik Referandumu için 'Hayır' videosu çekti.

Almanya'da Dışişleri Bakanı olmanın hayali kurduğu iddia edilen ve Türkiye'yi 'soykırım' yapmakla suçlayan Cem Özdemir hazırladığı videoda kullandığı 'Sizi çok seviyoruz ve sizi düşünüyoruz' ifadeleriyle kendisiyle çelişiyor.

HEMŞERİLİKTEN ÇIKARILMIŞTI

Almanya'da kabul edilen sözde Ermeni soykırım tasarısını hazırlayıp 'evet' oyu kullanan Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir, memleketi Tokat'ta da büyük tepki toplamış, belediye meclisi tarafından alınan kararla hemşerilikten çıkartılmıştı.

"TÜRK VATANDAŞLIĞIM YOK"

Tokat'ın Pazar Belediye Meclisi'nin kararıyla hemşerilikten çıkartıldığını öğrenen Özdemir yaptığı paylaşımla 'Ha bu arada, bazılarının almak istediği Türk vatandaşlığım, 18 yaşından itibaren yok' ifadelerine yer vermişti.

25 Mar 2017 - 23:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ali - Simdiye kadar türkiye hic bu kadar zayif olmamisti. Güclü türkiyemis? etraftaki komsular bitti , sirada avrupa nin diger ülkeleriyle kavga ediliyor.Her tarafa saldiriliyor. Bu arada rusya ya dikkat, yapilan yanlisi rusya kesinlikle unutmaz. Intikamini almak icin zamanini bekler onlar hic acele etmezler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 23:37
01

fevzi - yedi düvele karşı savaşıyoruzzz...bin defaaa evettttttt

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 23:37

Çorum Haber