'Global Girişimcilik Haftası' kutlanıyor

TOBB Antalya İl Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulları, ''Global Girişimcilik Haftası''nı bir dizi etkinlikle kutluyor.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak yaptığı yazılı açıklamada, ''Global Girişimcilik Haftası''nın 80'den fazla ülkede Kasım ayı içerisinde kutlandığını bildirdi. Ülkelerde girişimciliği özendirmek ve girişimcilik konusunda farkındalığın artırılmasının amaçlandığını belirten Budak, Antalya'da da ''Global Girişimcilik Haftası'' boyunca çeşitli toplantı, söyleşi ve paneller düzenlenerek özellikle genç ve kadın girişimciliğinin öneminin vurgulandığını kaydetti. Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin Antalya ve ilçelerindeki lise ve yüksek okullarda, konferans, seminer, yarışma, eğitim programları ile girişimciliğinin önemini anlatıp, bilgi ve deneyimlerini paylaştıklarını, gençleri ve kadınları girişimcilik konusunda cesaretlendirdiklerini kaydetti. ''Global Girişimcilik Haftası'' etkinlikleri kapsamında 'Girişimcilik ve Kadın Girişimciliği' konusunda Aksu Kız Teknik Meslek Lisesi, Toros Kız Teknik Meslek Lisesi, Antalya Barosu Kız Teknik ve Meslek Lisesi, ATSO Güzel Sanatlar Meslek Lisesi, Muratpaşa Mesleki Eğitim Merkezi, İnönü Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve Kız Teknik Öğretim Olgunlaşma Enstitüsü, Manavgat Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Manavgat Halk Eğitim Merkezi, Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu, Alanya Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde söyleşiler düzenlenecek.

#

11 Kas 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber