Gazipaşa'da ücretsiz fidan dağıtılacak

GAZİPAŞA Orman İşletme Müdürlüğü'nün Sarıcayer, Belbaşı ve Taşköprü fidan üretme merkezlerinde üretilen 35 bini harnup (keçiboynuzu) olmak üzere 70 bin fidanı halka ücretsiz olarak dağıtacağı bildirildi.

Gazipaşa Orman İşletme Müdürü Mustafa Songür, "Fidan üretme merkezlerinizde ürettiğimiz 35 bini Harnup, Çam, Sedir, Karaçam, Selvi, yalancı akasya, defne ve çınardan oluşan toplam 70 bin fidanı halkımıza ücretsiz olarak dağıtacağız. Dağıtım işi 70 bin fidan bitinceye kadar her Cuma yapılacak" dedi. Orman İşletme Müdürlüğüne ait araçlar, halka dağıtılacak 2 bin harnup fidanını İnal köyünde bulunan Sarıcayer Orman Fidan Üretme Merkezinden yükleyerek ilçeye getirdiler.

#

04 Ara 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber