Fıstık gibi festivale yıldız yağmuru

Gaziantep'te bu yıl 10.'su düzenlenen Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali’nin meşalesini Yeşilçam'ın ünlü isimleri yaktı

GAZİANTEPBüyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği 10. Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali’nin ilk günü Zara konseri ile tamamlandı. Konserde festival meşalesi de yakıldı. Festival meşalesi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Yeşilçam'ın ünlü isimleri Hülya Koçyiğit, Perihan Savaş, sanatçı Erhan Güleryüz, Zara, oyuncular Nursel Köse, Furkan Kızılay, Emre Kızılırmak ve Burak Hakkı tarafından yakıldı.
Festivalde konuşan Başkan Şahin, "Zara'ya daha önce Gaziantep'te verdiği konserde söz vermiştik. Bu sözümüzü tutarak bugün Fıstık parkta, fıstık gibi sanatçılarla fıstık festivalimizi yapıyoruz" dedi.
Ünlü sanatçılar Perihan Savaş, Hülya Koçyiğit ve Zara ise Gaziantep'te bulunmanın sevincini yaşadıklarını belirterek Fatma Şahin ve ekibine teşekkür etti. Başkan Fatma Şahin sanatçılara tepsiyle bol fıstıklı tepsi baklava ikram etti

19 Ağu 2017 - 23:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber