Finale az kaldı

ALANYA Şoförler Odası tarafından şoförler arasında yapılan turnuvada yarı finale gelindi.

Elçioğulları Tekstil sponsorluğunda düzenlenen Alanya Şoförler Odası (ALŞO) 6'ncı Şoför Cup Halı Saha Futbol Turnuvası'nda oynanan karşılaşmalar ile grup maçları sona erdi. A grubunda Şirin Taksi ve Okurcalar Taksi, B grubunda ise Avsallar Taksi ve Ata Taksi yarı finale yükselen takımlar oldu. Yarı finalde 12 Ocak 2013 cumartesi 18.00'de Avsallar Taksi ve Okurcalar Taksi karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da oynanacak maçta ise Şirin Taksi–Ata Taksi Final için mücadele edecekler. Kazanan takımlar 18 Ocak 2013'te saat 19.00'da yapılacak olan final maçı ile ALŞO 6'ncı Şoför Cup Halı Saha Futbol Turnuvası'nın  şampiyonu olacak. Final maçını Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya yaptığı açıklamada turnuvanın kaynaşma ve centilmenlik içinde geçtiğini söyledi. Akkaya, "Sporseverler ve oda üyeleri turnuvayı yakından takip ediyor. Alanyaspor taraftarlar gurupları da karşılaşmalarımıza ayrıca renk katıyor. Yarı final ve final maçlarına turnuvayı yakından takip eden tüm sporseverleri bekliyoruz" dedi.

#

12 Oca 2013 - 00:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber