FETÖ’nün eski okulunda gizli kameralar ortaya çıktı

Temizlik görevlilerinin fark ettiği duvar lambalarının içerisinde yerleştirilen kameralar görenleri şaşırttı

ESKİŞEHİR'DE, daha önceden Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenip kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen bir okulun müdür odasında, lambaların içerisinde gizlenmiş 2 adet gizli kamera bulundu.   
Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde, önceki adıyla Samanyolu Ümit Okulu olarak faaliyet gösteren ve 100 öğrencisi bulunan Milli İrade Okulu’nda, müdür odasının içerisinde temizlik yapan görevliler, duvarda asılı olan lambaların üstünde küçük bir deliğin olduğunu fark etti. Bunun üzerine yapılan ihbar doğrultusunda, Muttalıp caddesi Orta mahallede bulunan okula gelip inceleme yapan polis ekipleri, lamların içerisine yerleştirilmiş 2 adet kameranın olduğunu fark etti.Müdür masasının tam karşısındaki duvarda sağlı-sollu duran lambaların içerisine yerleştirilen gizli kameraların, küçük delikten görüntü aldığı öğrenilirken, küçücük alana bu sistemin yerleştirilmesi ise görenleri şaşırttı. 
Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

18 Kas 2016 - 17:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber