FETÖ orada üs kuruyor

Fetullah Gülen’i iade etmeyen ABD, örgüte yeni bir ihanet üssü kurması için Washington’da bulunan 200 dönümlük arazi sattı. Dev bir kampusun yapılacağı arazide Türkiye’den kaçan FETÖ’cüler burada barınacak

AKŞAM gazetesinin haberine göre; Türkiye’nin tüm hukuki çağrılarını ‘oyalama politikası’ ile yanıtsız bırakan ABD, FETÖ’ye destek vermeye devam ediyor. ABD hükümetinden, yaklaşık, 200 dönümlük bir arazi satın alan Fetullahçı terör örgütü üyeleri, buraya üs kurmayı planlıyor.
 
Kaçanlar burada  yaşayacak
 
Washington'da Amerika’nın en büyük havaalanlarından Dulles International Airport’a oldukça yakın olan bu devasa alanın projesinin detayları FETÖ'nün Türkiye'den kaçan ihanet şebekesine bir üs kurmak istediğinin ipuçlarını veriyor.  Projede önceliğin konaklama tesisinin inşasına verildiği görülüyor. Nedeni ise, terör suçundan arananların Türkiye’den kaçarak FETÖ’nün Amerika’daki evlerine yerleşmesi. 6 kişilik bir evde 20 kişi kalıyor.  Proje gerçekleştiğinde  bu isimler, bu Yavuz ATALAY -WASHINGTON tesiste konaklamaya başlayacak. 
 

9 DÖNÜMLÜK HAYALET TESİS  
 
Projede dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise 9 dönümlük bir arazinin özel alan olarak belirlenmesi. Projede, bu alana dair hiçbir detay yer almazken,  FETÖ’nün bu alanı; din tüccarlığı, şantaj gibi çeşitli yollarla elde edilen gelirleri aklama, gayri resmi para transferi, rüşvet için gizli bir bölüm olarak kullanacak. Amaç, ABD’nin para trafiğine girmemek ve iz bırakmamak. Ayrıca, daha önce, FETÖ’nün Washington’daki sivil toplum kuruluşları aracılığı ile yaptığı tüm lobicilik faaliyetleri de, bu tesiste yapılacağı  öğrenildi. 
 
KAPALI DEVRE YAŞAM 
 
Her yaştan öğrencinin gidip eğitim alabilmesi ve konaklayabilmesi için de bir alan ve üniversite inşa edilmesi planlanan projede, tüm iletişim araçları kontrol altına alınacak. Sadece, üs yönetiminin izin verdiği yayınlar okunacak, izlenecek ve dinlenecek. İnternet kullanımı ise, yetkililerin kullanımı dışında yasaklanacak. Tesis, adeta, bir ‘beyin yıkama merkezi’ olarak kullanılacak. 
 
Açılışı Hillary Clinton yapacak
 
Başkan olması için tüm maddi imkanlarını Hillary Clinton’ın seçim kampanyasına aktaran FETÖ ihanet üssünün açılışı için de planını çoktan yapmış. Tesisi terörist elebaşı Gülen ve Clinton ile açmayı planlıyor. Clinton’un başkan olacağına kesin gözüyle bakan FETÖ'nün,  Faruk Taban aracılığıyla Clinton’a danıştı. Clinton’un ise, “Bunu başkanlıktan sonra konuşmalıyız” dediği öğrenildi.

24 Eki 2016 - 09:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber