FETÖ'cünün evinde Fetullah Gülen'in el yazısı ile dua

Adana'da FETÖ/PDY kapsamında aranan işadamı K.A.'nın evinde, Fethullah Gülen'in el yazısı ile yazdığı nazar ve deprem duası bulundu

17- 25 Aralık sonrası, sağlık sorunlarını bahane ederek Mısır'a giden ve hakkında yakalama kararı bulunan, bir dönem Kimse Yok mu Derneği başkanlığı da yapan K.E.'nin Güzelyalı Mahallesi'ndeki evinde polis arama yaptı. Fethullah Gülen'in el yazısı ile yazdığı Arapça nazar ve deprem duası çerçevelenmiş halde duvarda asılı olarak bulundu. Tablonun kenarında ince bir yazı ile Fethullah Gülen'in el yazısı olduğu da belirtiliyor. Evdeki bazı kitap ve belgelere de el konuldu. 
Aynı kişiye 400 bin lira para transfer etmeye çalışan bir yakını gözaltına alınmış, banka hesabındaki 100 bin liraya da el konulmuştu.

25 Eki 2016 - 13:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber