'Ferman Başbuğun fakülteler bizimdir'

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ve ekibi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Üniversite Teşkilatı ile ev toplantısında bir araya geldi

Haber: Alper KUTAY

ALANYA Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin (ALKÜ) genel durumunun yanı sıra öğrencilerin ihtiyaç, sorun ve taleplerini de dinleyen Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, “Ülkü Ocakları olarak her zaman gençlerimizin yanındayız. Onların kötü alışkanlıklardan uzak durması ve eğitim hayatlarında başarılı bir şekilde ilerlemeleri noktasında elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Bu tip ev toplantıları yaparak öğrenci kardeşlerimizin bizlerden talep ve sorunlarını yaşadıkları mekanlarda dinliyoruz. Ferman Başbuğun, fakülteler bizimdir" dedi.

23 Nis 2017 - 23:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber