Evde civciv üretimine zabıta baskını

Bursa’da, civciv üretimi yapan Recep Damatoğlu’nun şikayetler üzerine Osmangazi Belediyesi zabıta ekipleri tarafından evine baskın yapıldı. Kümese dönen evdeki çok sayıdaki civciv ve yumurtaya el konulurken, temizlenen evden iki kamyon çöp çıktı

MERKEZ Osmangazi İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi Hicran Sokak’ta Recep Damatoğlu’nun evinden yayılan kötü kokularla ilgili yapılan şikayet üzerine 3 katlı eve giden Osmangazi Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, evin ilk iki katında çöp biriktirildiğini tespit ederken son katta ise alışık olmadıkları bir görüntüyle karşılaştı. Odaların tamamı kafeslerle dolu olan son katta civciv üretimi yapıldığını belirleyen ekipler, civcivleri topladıktan sonra evi temizleyerek dezenfekte etti. Diğer iki kattaki çöpleri de boşaltan ekipler, evden 2 kamyon çöp ve eski eşya çıkardı.
Ev sahibi Recep Damatoğlu, civcivleri pazarlarda sattığını söylerken, evden çıkartılan diğer çöp ve eski eşyalar için ise hepsinin kendine ait olan ve kullandığı eşyalar olduğunu iddia etti. Mahalle sakinleri özellikle havaların ısınmasıyla birlikte evden çok kötü kokuların yayıldığını ifade ederek, "Kötü kokudan dolayı evlerimizin camlarını açamaz duruma gelmiştik. Civciv üretildiğini öğrenince biz de çok şaşırdık. Bizi bu çileden kurtardıkları için Osmangazi Belediyesi ekiplerine çok teşekkür ederiz" dedi.

24 Ağu 2016 - 11:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber