Ev hanımları seminerde

‘EVDE Gıda Güvenliği ve Sağlıklı Mutfak Sırları Projesi’ son hızıyla devam ediyor.

Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ev hanımları ile Aile ve Sosyal Politikalar Alanya Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Merkezi’nde buluştu. 2013 yılı ilk eğitim bilgilendirme semineri Alanya Toplum Merkezi’nde gerçekleştirildi. Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Özcan Saraç’ın koordinatörlüğünde devam eden projede beslenme, gıda muhafazası, besin değerlerinin korunması ve evde pratik bilgileri kapsayan seminer, Gıda Mühendisi Sevda Erdoğmuş ve Gıda Mühendisi Zeynep Kiriş tarafından yürütüldü. Evde yiyecek hazırlamada besin kayıplarının oluşmaması ve besin değerinin korunması konularında farklı bilgi paylaşımı yapılan seminere ilgi oldukça fazlaydı. Seminer sonunda soru cevap şeklinde tamamlanan oturuma 30 ev hanımı katıldı. Farklı zamanlarda devam edecek olan seminerler ev hanımlarının bilinç düzeyinin arttırılması amacı ile ilerlerken geniş kitlelere ulaşmayı da hedeflemektedir.

#

05 Oca 2013 - 00:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber