Eskişehir’i kana bulayacaklardı

Eskişehir’de, eylem hazırlığında olduğu düşünülen DEAŞ'lı 2 kişi ile Ankara’da da 1 kişi, bomba yapımında kullanılan düzeneklerle birlikte özel harekat polislerinin katıldığı operasyonla yakalandı

EDİNİLEN bilgiye göre, gelen istihbarat bilgileri doğrultusunda, terör örgütü DEAŞ mensubu ve eylem hazırlığında olan 3 kişi tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel harekat ekiplerinin de katıldığı operasyonlarda, S.K. ve Ö.B. isimli terör örgütü mensuplarını Eskişehir Esentepe ve Gültepe mahallelerinde, O.T. isimli terör örgütü mensubunu da Ankara’da yakaladı.
Şahısların yakalandıkları adreslerde yapılan aramalarda ise bomba yapımında kullanılan düzenek malzemeleri ve örgütsel dokümanların ele geçirildiği öğrenildi. Ayrıca şahısların yakın zamanda bir terör saldırısı planladıklarının tespit edildiği bildirildi.
Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

28 Eki 2016 - 12:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber