Erdoğan muhtarlarla yeniden buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhtarlarla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yeniden buluştu

ERDOĞAN konuşmasında 'OHAL'in 3 ay uzatılması Türkiye'nin yararınadır' dedi. Muhhtarlarımız  ülkesine milletine sahip   çıkma kararlılıklarını 15 Temmuz'da canlarıyla kanlarıyla ortaya koydu!
15 Temmuz darbecilerinin   kullandıkları yöntemleritibarıylaaynı zamanda bir terör saldırısıydı.
Darbeciler, millet meydanlara dökülür  göğsünü siper ederse biz ne yaparız diye düşünmemişlerdi.
15 temmuz Türk milletinin ikinci bir kurtuluş savaşıdır.

LOZAN'I ZAFER DİYE YUTTURDULAR!
Bağısrsan seslerimizi duyracağımız adaları Lozan'la verdik neresi zafer! Zafer bu mu?
Lozan'ı bize zafer diye yurtturdular, adalarımızı kaybettik. Orada hala camilerimiz var. O anlaşmada masaya oturanlar bunlara sebebiyet verdi. O masaya oturanlar o anlaşmanın hakkını veremediler. Şimdi onun sıkıntısını biz yaşıyoruz. Bu darbede başarılı olsaydı, herhalde Sevr'i aratacak bir anlaşmaya ortaya çıkacaklardı.

MİLLETİN SABRINI ZORLAMAYIN

Ne mutlu o kutlu makama ulaşan kardeşlerimize, ne mutlu gazilerimize. Bugüne kadar görüştüğümüz şehit yakınlarının vakur duruşları beni duygulandırdı. Şehitlerimizle ilgili öyle anektodlar duyuyoruz ki tüylerimiz diken diken oluyor. İstiklal marşımızda Akif merhum ne diyor "Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim: Bendimi çiğner, aşarım; Yırtarım dağları, enginlere sığmam taşarım". O nedenle diyoruz ki bu milletin sabrını zorlamayın.

OHAL'İN 3 AY DAHA UZATILMASI TÜRKİYE'NİN YARARINADIR
3 ay OHAL ilan etmiştik. Şu OHAL konusunu speküle eden kimseler var. Birileri bir şeyleri anlamıyor, atanmış kimdir, seçilmiş kimdir. Demokrasi noktasında benim muhtarımla benim aramda bir fark yok. O da seçilmiş ben de seçilmişim. Eğer demokratik sistem diyorsan burada muhtarı küçük göremezsin. Zira demokrasinin terazisi nedir, seçimdir. Seçimle gelene saygı, millete saygıdır. KHK, OHAl vs bu uygulamaları terör ile mücadele ile sınırlı kalacağı, günlük hayata etkisi olmayacağı ifade edilmişti.
OHAL'in 3 ay daha uzatılmasını hükümet tavsiye ettim. Hükümette gerekli adımları atacaktır. OHAL tamamen FETÖ ve terörle mücadele etmek için önemlidir.

29 Eyl 2016 - 12:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber