Erdoğan AK Parti'ye ne zaman döneceğini açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Reuters'a önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Resmi sonuçlar açıklandıktan sonra partimin başına geri döneceğim' derken AKPM kararı hakkında da 'Tamamen siyasi, tanımıyoruz' ded

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Reuters'a açıklamalarda bulundu.

AKPM'nn Türkiye kararıyla ilgili olarak "Karar tamamen siyasi, tanımıyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sonuçlar açıklandıktan sonra partime geri döneceğim" dedi.

Cumhurbaşkanı, TSK'nın dün gerçekleştirdiği operasyonlar hakkında da ABD, Rusya ve Kuzey Irak'ın harekat öncesinde bilgilendirildiğini söyledi. Erdoğan, bölge terörden arındırılana kadar operasyonların devam edeceğini de ekledi ve devamında 'Sincar'ın PKK üssü olmasına izin vermeyeceğiz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında referanduma da değinerek Anayasa Mahkemesi ve AİHM'nin referandum sonuçları değerlendirme yetkisinin bulunmadığını söyledi ve ekledi: Türkiye'nin gündeminde erken seçim yok.

AYRINTILAR GELİYOR...

25 Nis 2017 - 21:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber