Ekmekte eski tas eski hamam

İzmir'de ekmek dağıtımında eski düzen sürerken, hijyen şartlarından uzak hareket edilmesi tepki çekiyor

Bir zamanlar bakanlığın hijyen sağlanması için poşete koyarak satılmasını zorunlu hale getirdiği ekmekte bu uygulamadan vazgeçildiği gibi, asgari kurallara bile kimse aldırmıyor. Türk halkının sofrasının baş köşesindeki ekmek, kamyonetlerde kirli kasalarla dağıtılırken, çağdışı görüntüler ortaya çıkıyor. Bazı sokaklarda tekerlekli el arabaları ile bile ekmek dağıtımı yapılması ise vatandaşların tepkisine neden oluyor. İzmirliler toz toprak içindeki caddelerde tekerlekli el arabaları ile ekmeklerin üstü açık taşınmasının çağdaş İzmir'e yakışmadığını belirterek yetkilileri harekete geçmeye çağırdı.

Mustafa OĞUZ/İZMİR, (DHA)

05 Nis 2015 - 11:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber