Dışişleri Bakanlığı terör saldırısını lanetledi

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan’ın Paraçinar şehrinde bir pazar yerinde meydana gelen terör saldırısını kınadı

DIŞİŞLERİ Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Pakistan’ın Paraçinar şehrinde bir pazar yerinde, bugün Kuetta’da meydana gelen saldırıdan sonra düzenlenen başka bir terör eylemi sonucunda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı büyük üzüntüyle öğrenilmiştir. Bu terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz. Saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifa, ölenlerin yakınlarına, dost ve kardeş Pakistan halkına ve Hükümetine başsağlığı diliyoruz” dedi.

Açıklamada, “Ramazan Bayramı’na yaklaştığımız dönemde Kuetta’da ve Paraçinar’da gerçekleştirilen bu saldırılar terörün insanlık dışı yüzünü göstermektedir. Ülkede barış ve istikrarı bozmayı hedefleyen bu saldırılar karşısında Pakistan halkı ve Hükümetiyle dayanışmamızın süreceğini yineliyoruz” ifadelerine yer verdi.

23 Haz 2017 - 21:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber