Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 'Şıkıdım' şarkısı siparişi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bakanlığın organizasyonuyla Kızıl Ordu Korosu anısına İstanbul ve Moskova’da verilecek konserlerin repertuvarında Tarkan’ın ‘Şıkıdım’ şarkısının da yer almasını istedi

ENBE Orkestrası, uçak kazasında 64 üyesini kaybeden Kızıl Ordu Korosu anısına İstanbul ve Moskova’da vereceği konserlerin hazırlıklarını sürdürüyor.Dışişleri Bakanlığı’nın organize edeceği konser için repertuvar çalışmaları devam ederken Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan şarkı siparişi geldi.

KORO DEFALARCA SESLENDİRMİŞTİ

Bakan Çavuşoğlu, ‘Kalinka’, ‘Katyusha’ gibi Kızıl Ordu Korosu klasikleri ve Türkçe şarkıların seslendirileceği konserde, Megastar Tarkan’ın ‘Şıkıdım’ parçasının da yer almasını istedi.Talep üzerine şef Behzat Gerçeker, koronun birçok kez seslendirdiği şarkıyı repertuvara aldı.Tarkan’ın ‘Şıkıdım’ şarkısı koronun en sevilen performansları arasında yer alıyordu.St. Petersburg Filarmoni Orkestası’nın müzik direktörü Yuri Temirkanov’un da konuk sanatçı olarak katılacağı konserle ilgili Gerçeker, “İki ülke arasındaki dostluk bu konserlerle daha da pekişecek. Bu nedenle gururluyuz” diye konuştu.

20 Oca 2017 - 08:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber