Dinci yazardan İstiklal Marşı'na şok sözler

Dinci Yazarı Emine Şenlikoğlu'nun İstiklal Marşımız ile ilgili söylediği sözler, tepki topladı

DİNCİ yazar Emine Şenlikoğlu, İstiklal Marşı okunurken ayakta durmanın hoş olmadığını, bestesinin tuhaf olduğunu, İstiklal Marşına saygıyı ise dinsizlerin çıkardığı bir saygı olduğunu söyleyerek, marş okunurken oturulmasını önerdi. Dinci Yazar Şenlikoğlu, sosyal medya aracılığı ile İstiklal Marşını dinsizlerin çıkardığını ve herkesin mecburiyetten durduğunu söyleyerek takipçilerine, “Ya şu İstiklal Marşı’nda saygı duruşunda durmak hiç hoşuma gitmiyor, zaten bestesi bir tuhaf, yetmezmiş gibi bir de ayakta dur,ne bu ya? Zaten herkes mecburiyette duruyor.. saygı göstermek için illa ayakta mi durmak lazım Ben de severim ama o beste ne,duruş ne.Oturduğumuz yerden dinlesek ne var? O saygı dinsizlerin çıkardığı bir şey,kime saygı duruşunda bulunuyoruz öyle yaparak, bana onu söyle canım,ben anlayamıyorum” diye tweet attı. YAZIKTIR GÜNAHTIR Emine Şenlikoğlu’nun attığı twettlere tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ise Şenlikoğlu’nun twetinin altına, “Hiçbir kadına kem söz etmedim… Ama bu söylenmez… Söylenemez… Yazıktır… Günahtır…” sözleri ile tepkisini paylaştı.

27 Ağu 2014 - 14:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

mustafa uysal - yıllarca baş koydugun vatanına hedıye edılmiş milli marşına sahip çık onu yazdıran toplum türk toplumu kalk ayagada hiç olmassa adam saysınlar

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 27 Ağustos 14:53

Çorum Haber