DHKP-C kumpaslı koruma tuzağı

FETÖ'cü polisler, 2006'da yakaladıkları bir DHKP-C'linin flash belleğine Erdoğan'ın Üsküdar'daki evinin krokilerini koydu. Sonra uyduruk operasyonla flash belleği bulan hainler, Erdoğan'ın koruma ekibini tasfiye edip kendi adamlarını yerleştirdi

İSTANBUL Başsavcılığı’nın talimatıyla terör polisi sabah Okmeydanı’nda DHKP-C’ye yönelik operasyon düzenledi. 6 kişi gözaltına alındı. Operasyonun perde arkasında ise FETÖ-DHKP-C işbirliği yatıyor. AKŞAM iki terör örgütünün hain ittifakının detaylarına ulaştı.
EVİNİ ODA ODA ÇİZMİŞLER 
Paralel örgütün güçlü olduğu 2006 yılında İstanbul İstihbarat şubesinde görevli polisler dönemin başbakanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Üsküdar’daki evinin oda oda bilgilerinin yer aldığı bir kroki hazırladılar. Bu krokiyi bir flash belleğe yükleyerek içerideki adamları yardımıyla A.A. isimli üst düzey bir örgütçünün çantasına koydular.
ELLERİYLE KOYMUŞ GİBİ BULDULAR 
Yalandan bir ihbar uyduran paralel polisler A.A.’yı yakaladı. Çantasındaki flash belleğe el koydular. Yapılan incelemede Erdoğan’ın evinin krokisi bulundu. Hemen bir ekip, dönemin Başbakanı Erdoğan’a giderek DHKP-C’nin kendisine eylem hazırlığı içerisinde olduğu bilgisini verdi. Krokileri gösterdi.
FETÖ’CÜ KORUMALAR ATANDI 
Paralel yapının planı işlemeye başlamıştı. Bu krokinin ardından Erdoğan’ı koruyan koruma polislerinin birçoğunun yeri değiştirildi. Yerlerine FETÖ örgütüne bağlı hareket eden polisler atandı. Başbakanın attığı her adımdan örgüt haberdar olmaya başladı.
BİR TAŞLA İKİ İHANET ORTAYA ÇIKARILDI 
İstanbul Başsavcılığı iki terör örgütünün işbirliğinin delillerine ulaştı. İhanet bununla da sınırlı kalmıyor. Paralel örgüt sadece korumaları değiştirmekle kalmayarak Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın yaşadığı yerin tüm bilgilerini uluslararası bağlantıları olan bir terör örgütüne de hiç çekinmeden vermiş oldu.

22 Eki 2016 - 10:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber