Devlet Bahçeli eşofmanla görüntülendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cuma günü sosyal medya hesaplarından paylaştığı 'gri takım elbise'li fotoğraflarıyla çok konuşulmuştu. Vatandaşların, takım elbiseyle görmeye alıştığı MHP lideri Bahçeli, bu sefer eşofmanlarıyla vatandaşlarla sohbet ederken görüntülendi

GEÇTİGİMİZ cuma günü lacivert pantalon, mavi beyaz bir ceket ile mavi kravatla objektiflere poz veren Bahçeli, bu kez de eşofmanla görüntülendi. Zaman zaman klasik otomobil, dinlediği müzik ve seçtiği yüzüklerle medyada haber olan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yürüyüşe çıktığı sırada çekilen görüntülerini  MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya sosyal medyadan paylaştı. Bahçeli'nin yürüyüş sırasında halka sohbet ettiği anlar dikkat çekti.Bahçeli'nin tarzı sosyal medya takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

24 Tem 2017 - 09:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber