Darbeci Başyaver'in tehdidi: ' Seni birgün vuracağım'

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur bugünkü yazısında çok çarpıcı ifadelere yer vererek darbeci askerlerden biri olan Başyever Ali Yazıcı'nın tehdidini kaleme aldı

PENSİLVANYA'DAKİ Cani’nin talimatı şuydu:
“Benim için ölün ve öldürün!”
Çünkü bu şerefsiz 2016 yılında "halife" olarak Türkiye’ye giriş yapmak niyetindeydi. Son 40 yıl boyunca "Işık Evleri"nde, okullarda yetiştirdiği haşhaşi androidlere bu talimatı vermişti:
Neden bu kadar acımasız ve barbar oldular sanıyorsunuz?
Biliyorsunuz Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın en yakınındaki iki asker de FETÖ’cü çıktı. Biri Başyaveri Ali Yazıcı, diğeri Muhafız Alay Komutanı Albay Muhsin Kutsi Barış. Şimdi ikisi de gözaltında.
Muhsin Kutsi Barış’ı dün yazdık. Ali Yazıcı ise Cumhurbaşkanı’na suikasttan yargılanacak. Cumhurbaşkanı’nın Dalaman’dan kalkacak uçağının rotasını isteyen bu hain, aynı zamanda tuhaf bir kişiliğe sahip.
Külliye’de Cumhurbaşkanı’na çok yakın görev yapan bir dostum anlattı.
Olay Cumhurbaşkanı’nın bir gezisi sırasında uçakta geçiyor.
Bu Başyaver saçma sapan şakalar yapıp insanları aşağılamaya bayılırmış. Bu “şaka”larını Cumhurbaşkanı’nın yakınında çalışan bir diğer görevliye yapınca sunturlu bir küfür yemiş ondan. Ama öyle böyle değil, hayli ağır bir küfür. Herkes şaşırmış ama Ali Yazıcı adlı bu paralelci âdeta paralize olmuş. Beklemiyormuş çünkü. İlk önce kendini toparlamaya çalışıp Cumhurbaşkanı’na şikâyet edeceğini söylemiş ama küfreden yine ağır bir hakaretle “Yüreğinin götürdüğü yere git” deyince çaresiz kalmış. Yazıcı dayanamamış, beş on dakika sonra yerinden kalkmış ve kendisine küfreden görevlinin yanına giderek aynen şunu söylemiş.
“Seni vuracağım. Bir gün gelecek ve seni vuracağım. Yakında, göreceksin!”
Gülüşmeler olmuş. Ancak o vakit gülünen bu tehdit şu anda bir değer ve anlam kazanıyor.
Her şeyi biliyorlardı. Onun için Emre Uslu’nun kendisine “Ne zaman Türkiye’ye geleceksin” diye soranlara “Biletimi almak isteyenlere tarih verebilirim; Temmuz 2016’da” demesine şaşırmasın kimse.

19 Tem 2016 - 10:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber