Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığında FETÖ depremi

Emniyet'teki son FETÖ operasyonu kapsamında, açığa alınanlar arasında Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı'nda görevli 2'si emniyet müdürü 19 polisin de olması dikkat çekti

250 bin kişilik Emniyet camiası dün gece büyük FETÖ operasyonu ile sarsıldı. Teşkilatta çeşitli birimlerde görev yapan 9 bin 103 personel FETÖ soruşturmaları kapsamında açığa alındı. Listede Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı’ndan 2’si Emniyet Müdürü biri Emniyet Amiri 6’sı komiser ve komiser yardımcısı, diğerleri polis memuru olmak üzere 19 toplam kişinin olması dikkat çekti. Operasyon kulislerde “Ak Saray’da FETÖ temizliği” olarak yorumlandı.
CUMHURBAŞKANI VE AİLESİNİ KORUYORLARDI
Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve aile bireylerinin yakın korumaları ve güvenliklerini sağlamaktan sorumlu. Bu dairede görevli personel, Cumhurbaşkanlığı Köşkü, konutu ve Cumhurbaşkanı’nın bulunduğu her türlü bina ve tesisin çevresinin güvenliğini sağlamakla görevli. Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi personeli, Cumhurbaşkanının makam ve çalışma odalarının içi ve bitişik çevresinde de 24 saat boyunca güvenlik hizmeti vermekten de sorumlu.

27 Nis 2017 - 12:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber