Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunda trafik kazası;2 hafif yaralı…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunda trafik kazası meydana geldi. Bir polis aracı ve basın aracının karıştığı kazada 1 polis ile basın aracının şoförü hafif yaralandı.

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, Esenyurt'ta toplu açılış törenine katıldı. Açılış töreninden sonra Haliç Kongre Merkezi'ne hareket eden Erdoğan'ın konvoyunda, TEM Otoyoluna bağlanırken kaza meydana geldi. Polis aracı ve basın aracının karıştığı kazada 1 polis ile basın aracının şoförü hafif yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunda dün de zincirleme trafik kazası meydana gelmiş, 4 kişi hafif yaralanmıştı.

10 Ara 2016 - 17:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber