Coşkuyu paylaşalım

1 Eylül 1968'de ilk kez okurlarıyla buluşan Yeni Alanya'nın, 45. kuruluş yıldönümü nedeniyle 1 Eylül 2013'de (Bu akşam) düzenlediği ücretsiz halk konserine davetlisiniz

ALANYA basınının duayeni Arıkan Yılmaz Dim tarafından yakılan meşale yarım asra doğru ilerliyor. Yeni Alanya, yarından itibaren 46. yaşından gün almaya başlayacak. Okuyucularından aldığı güçle her gün bir öncekinden daha kaliteli ve içerikli olarak elinize ulaşan Yeni Alanya, www.yenialanya.com.tr adresinden de yurtiçi ve yurtdışındaki okuyucularına ulaşıyor.

CESUR VE DOĞRU HABERCİLİK 

DİM Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim yönetimindeki seçkin haberci kadrosuyla Türkiye'nin en iyi yerel gazetelerinden olan Yeni Alanya, bölgesel gazetelerle yarışıyor. 45 yıldır Alanya kamuoyunun gündemini tutup, doğru ve objektif habercilikten hiç ödün vermeden bugünlere gelen Yeni Alanya, bu mutluluğunu yarın tüm Alanya halkıyla paylaşacak.

RIHTIM-ŞELALE'DE BULUŞALIM 

YENİ Alanya, Alanya halkına muhteşem üç ücretsiz konserle teşekkür edecek. Saat 20.00'de Rıhtım Şelale Önü'nde önce Alanya'nın yetiştirdiği Ozan Ali sahne alacak. Ardından ünlü müzik grubu Gündoğarken ve 'Hakim Bey' adlı şarkısıyla gönüllerde taht kuran Mehmet Erdem sevenleriyle buluşacaklar. Mehmet Ali Dim, "Tüm halkımız, konserlerimize davetlidir" dedi.
1 Eylül 1968'de ilk kez okurlarıyla buluşan Yeni Alanya, 45. kuruluş yıldönümü coşkusunu Alanya halkıyla paylaşıyor. Yarın akşam ücretsiz Grup Gündoğarken ve Mehmet Erdem konserleri var
ALANYA basınının duayeni Arıkan Yılmaz Dim tarafından yakılan meşale yarım asra doğru ilerliyor. Yeni Alanya, yarın 45 yaşına girecek. Okuyucularından aldığı güçle her gün bir öncekinden daha kaliteli ve içerikli olarak elinize ulaşan Yeni Alanya, www.yenialanya.com.tr adresinden de yurtiçi ve yurtdışındaki okuyucularına ulaşıyor. Dim Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ali Dim yönetimindeki seçkin haberci kadrosuyla Türkiye'nin en iyi yerel gazetelerinden olan Yeni Alanya, bölgesel gazetelerle yarışıyor. 45 yıldır Alanya kamuoyunun gündemini tutup, doğru ve objektif habercilikten hiç ödün vermeden bugünlere gelen Yeni Alanya, bu mutluluğunu yarın akşam tüm Alanya halkıyla paylaşmaya hazırlanıyor. Yeni Alanya, 45. kuruluş yıldönümü olan 1 Eylül 2013 pazar akşamı(Bu akşam) Alanya halkına muhteşem iki ücretsiz konserle teşekkür edecek. Türkiye'nin en ünlü müzik gruplarından olan Gündoğarken ve 'Hakim Bey' adlı şarkısıyla gönüllerde taht kuran Mehmet Erdem, yarın akşam saat 20.00'de Rıhtım Şelale Önü'nde sahne alacaklar. Dim Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim, "Tüm halkımız 45. yıl etkinliğimize davetlidir" dedi.

01 Ağu 2013 - 12:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber