Cinayete tutuklama

ALANYA'DA bir kişinin dere yatağında öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan üç kişiden biri çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

- Akın BAYCAN Alınan bilgiye göre, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü bir dere yatağında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Ercan Görgülü'nün (27) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Halil Ö. (27), Cafer Ü. (47) ve Ali Z. (24) polis merkezinde üç gün süren sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. Zanlıların, sorgulamada cinayeti itiraf ettiği ve eğlenmek amacıyla gittikleri olay yerinde Halil Ö'nün, aralarında yaşanan tartışma sonrası Ercan Görgülü'yü kendisine tokat attığı gerekçesiyle bıçaklayarak öldürdüğü iddia edildi. Kasten adam öldürmek suçundan adliyeye sevk edilen zanlılardan Halil Ö. tutuklanırken, Cafer Ü. ile Ali Z. mahkemece serbest bırakıldı. Alanya'nın Mahmutlar beldesinde sıhhi tesisatçılık yapan Ercan Görgülü, 10 Eylül Perşembe günü bir dere yatağında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuş ve olayı araştıran polis ekipleri tarafından Halil Ö. Gazipaşa'da referandum için oy kullanırken, diğer zanlılar ise Alanya'da yakalanmıştı.

#

17 Eyl 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber