Cilt kanserine yenildi

Alanya'da 10 yıldır yerleşik olarak yaşayan 51 yaşındaki Alman, vasiyeti üzerine Alanya'da toprağa verildi

- Hilal ÖNEL

ALINAN bilgiye göre Almanya'dan 10 yıl önce tatil için Alanya'ya gelen 51 yaşındaki Alman uyruklu Norbert Bernhard, aşık olduğu Alanya'da bir ev satın alarak buraya yerleşti. Komşuları ve arkadaşları tarafından çok sevilen Bernhard, 6 ay önce öksürük şikayeti ile gittiği Alanya Devlet Hastanesi'nde cilt kanseri olduğunu öğrendi. Bir süredir Devlet Hastanesi'nde kanser tedavisi gören Norbert Bernhard, önceki gün hayatını kaybetti. Vasiyetinde Alanya'da toprağa verilmek istediğini söyleyen Bernhard, Almanya'dan gelen kuzenlerinin yaptığı yasal işlemlerin ardından dün, arkadaşları ve yakınlarının da katıldığı törenle Alanya Belediyesi Yabancılar Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze töreninde arkadaşları ve akrabalarının oldukça üzgün olduğu gözden kaçmayan Bernhard'ın Türk komşusu, çiçeğini mezarlığa attıktan sonra dua edip Fatiha okudu. Bernhard'ın yıllardır yanında bulunan köpeği Daisy'nin ise Demirtaş Köpek Çiftliği'ne verildiği öğrenildi.

#

10 Oca 2013 - 00:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber